Xerrada ateisme i apostasia a la Alcora (el Alcalatén) Valencia


Aquest proper divendres a les 8:30 de la vesprada, a l’Alcora (l’Alcalatén ), hi haurà una xarrada d’AVALL en un acte organitzat per l’associació L’Esclat, que també inclourà un sopar i un concert.
El lloc serà al paratge de “(Sant) Vicent” del municipi.
Tractarem d’ateisme, d’apostasia, de laïcisme, dels privilegis econòmics de les confessions religioses, de llibertat d’expressió i d’altres temes d’actualitat.
Anirem alguns companys d’AVALL des de diferents llocs (de València, del Nord de Castelló, passant per La Plana). Si algú hi vol anar i necessita transport, que ens ho faça saber.
Este próximo viernes a las 8:30 de la tarde, a la Alcora (el Alcalatén), habrá una charla de AVALL en un acto organizado por la asociación L’Esclat, que también incluirá una cena y un concierto.
El lugar será el paraje de “(Sant) Vicent” del municipio.
Trataremos de ateísmo, de apostasía, de laicismo, de los privilegios económicos de las confesiones religiosas, de libertad de expresión y de otros temas de actualidad.
Iremos algunos compañeros de AVALL desde diferentes lugares (de Valencia, del norte de Castellón, passando por La Plana). Si alguien quiere ir y necesita transporte, que nos lo haga saber.

Los Comentarios están cerrados